belvedere-2.43764b5941c13172c1cc447ee42a7235

Appartementen Belvedère

Over het project

Direct na de bouwvak 2016 is gestart met het steigerwerk voor dit uitzonderlijke project. Armonta Steigerbouw was gevraagd te komen met een goede oplossing om de overkragende verdiepingen en balkons te ondersteunen met behulp van het steigerwerk. Voor dit typische Layher Allround project is nauw samengewerkt met onze vaste constructeur BrouwerXXL.

Door de complexiteit van het ontwerp is ervoor gekozen het steigerwerk volledig te engineren in 3D. Samen met de opdrachtgever, Lokhorst Bouw & Ontwikkeling, konden we op deze manier alle belangrijke details op voorhand uitwerken.
Juist dankzij het intensieve voortraject is de montage geheel volgens planning verlopen. Ook de logistiek was een uitdaging. Uiteindelijk is er 400 ton steiger geplaatst op deze zeer kleine bouwkavel. De steiger is 35 m hoog en aan de straatzijde voorzien van windreducerend gaas, omdat dit gedeelte van de steiger boven de straat hangt.

Neem afrit 33 Hilversum vanaf de A27 en volg ring (Ziekenhuis) en laat u verrassen door dit zeer indrukwekkende (steiger)project.