Over Armonta

Armonta (VCA**) is gespecialiseerd in het met u meedenken hoe u het best uw project in de steigers kunt zetten.

Denk daarbij niet alleen aan een gevelsteiger, maar juist ook aan tijdelijke ondersteuningen. U kunt Armonta natuurlijk inzetten voor het (de)monteren van uw project. Maar de echte kennis van Armonta zit in het adviseren en de volledige engineering van complete projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitwerken van stempelplannen, het inzetten van steiger ter ondersteuning of juist het engineeren van zwaarlastondersteuningen.

Veilig werken staat voorop

Natuurlijk werkt Armonta conformde huidige wet- & regelgeving. Dankzij de directe link met KLOP kan Armonta beschikken over een direct inzetbare materieelvloot. Zodoende kunnen wij niet alleen kleine, maar juist ook zeer grote projecten snel, efficiƫnt & veilig uitvoeren.

Ons team

Armonta Steigerbouw maakt voor een deel gebruik van de faciliteiten van KLOP. Onderstaand de mensen die het werk voor u uitvoeren:

rory

Rory Born

Onze steiger en ondersteuningsspecialist. Samen met Rory komt u altijd tot de juiste oplossing voor uw steiger- of ondersteuningsvraag. Rory zorgt ervoor dat alle aspecten van het steiger worden bekeken en u de engineering/ offerte ontvangt waarmee u uw project veilig en efficiƫnt in de steigers kunt zetten.

team Michael

Michael Penninkhof

Michael zorgt ervoor dat alles op het project volgens de afspraken verloopt. Hij is uw directe aanspreekpunt mochten er zaken anders lopen dan verwacht. Michael bezoekt de projecten en zorgt ervoor dat alles conform afspraak wordt opgeleverd.

dick

Dick Mastebroek

Dick is het eerste aanspreekpunt mocht u Armonta Steigerbouw nog niet kennen. Dick komt graag bij u langs om de mogelijkheden van werken met Armonta Steigerbouw nader toe te lichten.